| Home | Rolluiken & Zonwering | Rolluiken | Rolvent rolluik

Derabo

Wenst u meer info over de Rolvent® rolluiken van WILMS, download dan zeker de brochure. U kan ook steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Folder Rolvent

Rolvent® rolluiken

Een goed geïsoleerde woning houdt warme lucht zoveel mogelijk “gevangen” in de woning, dit kan leiden tot verminderde luchtkwaliteit, geurhinder en zelfs schimmelgroei. Daarom moet er regelmatig verse gezonde lucht worden toegevoerd en de lucht van mindere kwaliteit worden afgevoerd.

Er zijn verschillende manieren om verse gezonde lucht aan te voeren. Als men verkiest om dit op de voordeligste, de natuurlijke manier te doen dan komt Rolvent® zeker in aanmerking. Zoals de naam doet vermoeden, combineert Rolvent® rolluik met ventilatie en dit in een uniek opbouwsysteem.

In tegenstelling tot een gesloten achterplaat zoals bij de opbouwrolluiken, is de achterkant van de kast voorzien van een geïntegreerd, zelfregelend ventilatierooster. Het rooster is wind- en waterdicht en heeft 5 verschillende posities. 
Tot bij de introductie van de Rolvent® was het steeds moeilijk om rolluiken te combineren met een ventilatie via het buitenschrijnwerk. Rolvent®installeren biedt dan ook tal van voordelen. 

Derabo werkt uitsluitend samen met WILMS voor de plaatsing van deze  Rolvent®  rolluiken.

Wonen 2020